Новий Volkswagen Caddy для СОС Дитячі Містечка Україна.

02.04.2021.

Порше Україна та бренд Volkswagen Комерційні автомобілі передали новий автомобіль Volkswagen Caddy благодійній організації СОС Дитячі Містечка Україна.

 Компанія-імпортер уже 6 років підтримує СОС Дитячі Містечка Україна та долучається до важливої місії - турботлива родина для кожної дитини.

Нове авто використовуватиметься для щоденних потреб прийомних родин із СОС Дитячого Містечка Бровари і для робочих виїздів фахівців організації - соціальних працівників, педагогів, психологів, які відвідують вразливі родини у віддалених населених пунктах Броварського району, а також для доставки продуктових, гігієнічних наборів, ліків, тощо.

Директор ТОВ «Порше Україна» Деню Бостанджиєв зазначив: «Соціальна відповідальність украй важлива для нашої компанії. Ми є дочірнім підприємством австрійського холдингу й, маючи бізнес в Україні, вважаємо за свій обов'язок «повертати» частину доходу в соціум, допомагаючи вразливим представникам населення. Автомобіль - це не одноразова допомога СОС Дитячі Містечка Україна. Вже 6 років ми дружимо та з гордістю відносимо себе до великої родини благодійної організації. За цей час ми реалізували безліч спільних проектів - навчання молоді в автошколі, організація спортзалу на території СОС Дитячого Містечка у Броварах, новий трактор для прибирання снігу та інші ініціативи.»

СОС Дитячі Містечка Україна розпочала діяльність у 2003 році та працює задля попередження сирітства в Україні, розвитку сімейних форм виховання для дітей, позбавлених батьківського піклування, та підтримки молоді, яка виходить з-під опіки.

Організація є членом міжнародної федерації SOS Children's Villages International (SOS Kinderdorf) та працює відповідно до конвенції ООН про права дитини.