Відродження ФК «Кривбас» та автомобіль у подарунок - «Volkswagen Центр Кривий Ріг» презентував футбольній команді автомобіль комерційної групи Volkswagen Caravelle.

23.09.2020.

Підтримка здорового й активного способу життя, в тому числі й футболу - це добра традиція бренду Volkswagen як на на європейському рівні, так і в Україні, і наш Партнер «Volkswagen Центр Кривий Ріг» не зміг залишитися осторонь.

Автоцентр «Volkswagen Центр Кривий Ріг» подарував футбольній команді на честь відродження відомого клубу автомобіль комерційної групи -  Volkswagen Caravelle. 

Ключ від автомобіля та брендовані футбольні м'ячі були урочисто вручені президентові клубу - Костянтину Федоровичу Караманіц.

Відродження знаменитого футбольного клубу ознаменував святковий матч  «Кривбас» -  «Черкащина».

Значною подією став урочистий початок матчу за участю президента України - Володимира  Зеленського, котрий прибув до Кривого Рогу у рамках робочого візиту. Саме Гарант нашої Держави розіграв м'яч з центра поля.

 

Volkswagen Caravelle - це універсальний помічник, котрий стане в нагоді не тільки у рідному місті, а й у разі виїзних матчів.

Глядачі матчу взяли участь у розіграші м'ячів та футбольної форми Volkswagen.