Порше Україна та бренд Volkswagen продовжують підтримувати медичних працівників, забезпечуючи їх автомобілями та пальним.

11.09.2020.

Починаючи з квітня 2020 року офіційний імпортер автомобілів Volkswagen, ТОВ "Порше Україна", допомагає медичним працівникам міста Києва боротися із пандемією.

Вже шостий місяць поспіль лікарі та представники медичних установ мають змогу діставатися своїх робочих місць швидше та з комфортом.

10 водіїв соціальних установ виконали більше 1000 перевезень пацієнтів, що лікуються гемодіалізом. Автомобілі та пальне були особливо в нагоді в період, коли міський транспорт було призупинено.

Автомобілі, які були в користуванні Центру Екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва, допомагали працівникам бути мобільними у період, коли робота велася у посиленому режимі. Лікарі та медпрацівники встигли виконати понад 1500 перевезень.

Лікарі Київської Міської Клінічної Лікарні Швидкої Медичної Допомоги продовжують користуватися автомобілями, адже лікарні наповнені пацієнтами і режим роботи медпрацівників уже тривалий час продовжує бути понаднормовим.

Команда Порше Україна безмежно вдячна медичним працівникам за сумлінну працю та відвагу!