Audi - «золотий» партнер Міжнародного фестивалю класичної музики LvivMozArt

19.08.2019.

Другий рік поспіль ТОВ «Порше Україна» разом із брендом Audi стала «золотим» партнером Міжнародного фестивалю класичної музики LvivMozArt, який традиційно відбувається у Львові в останній місяць літа. Фестиваль присвячений Францу Ксаверу Моцарту - сину геніального Вольфганга Амадея Моцарта.

Знаний педагог, піаніст, диригент, композитор жив у Львові 1808-1838 роках та активно творив музичне середовище міста. LvivMozArt - це грандіозна подія у світі класичної музики, реалізована завдяки ентузіазму та старанням Оксани Линів - відомої не лише в Україні, а й в світі диригентки, яка є засновницею та арт-директоркою фестивалю. 

За словами організаторів, 2019 рік є особливим для фестивалю, адже це рік австрійської культури в Україні. Тому головною темою фестивалю стала постать відомого письменника Йозефа Рота, який народився у місті Броди неподалік Львова.

Традиційно на LvivMozArt провідні оркестри та музиканти з України та світу, серед яких: BLJO / Баварський молодіжний симфонічний оркестр, Ukrainian Festival Orchestra (UFO), Академічний симфонічний оркестр «INSO-Львів», Єва Рабчевська, Августас Баронас, Анна Кірш та інші.

Оксана Линів – засновниця та арт-директорка фестивалю.

«Співпраця між Audi та LvivMozArt є одним з найважливіших проектів підтримки мистецтва та культури в Україні. Артисти на фестивалі грають не лише класичну музику, а й інноваційні твори. Саме цей інноваційний дух повністю збігається з гаслом Audi «Переваги високих технологій». Audi на латині означає «слухай», що повністю підкреслює прихильність компанії до музики з часу створення компанії понад 100 років тому. Тому ми охоче вже другий рік поспіль стали партнерами цього фестивалю», - розповів Деню Бостанджиєв, директор ТОВ «Порше Україна».