«Порше Україна» разом з «Kyiv Post» видали унікальну книгу «Голоси України»

07.12.2018.

Компанія «Порше Україна» спільно з «Kyiv Post» видали книгу «Голоси України». Вона складається з 18-ти інтерв'ю талановитих підлітків з різних куточків України, які розповідають про своє життя, надії та мрії. Це своєрідний зріз українського майбутнього - діти, які народилися на початку 2000-х років, які під час Євромайдану сиділи за шкільними партами, вже сьогодні, завдяки власним ідеям, нестандартному мисленню, бажанню працювати та розвиватись готові змінювати світ.

У книзі описані унікальні винаходи молодих українців: як зробити «розумний смітник», або побудувати теплицю, яка не страждатиме від негоди. Як, завдяки органіці, переробляти поліетиленові пакети, які у природний спосіб розкладаються понад 400 років і вже сьогодні надзвичайно сильно забруднили нашу планету. Усе це вигадали українські підлітки. Вони мріють про те, що в один прекрасний день їм вдасться зробити не тільки проект, а й справжній продукт, який буде корисний людям.

Ідея створення такої книги належить Йозефу Графу, генеральному директору компанії Porsche Ukraine, яка є офіційним імпортером брендів Volkswagen, Audi та SEAT в Україні. Йозеф Граф останні 11 років живе в Україні. Він добре знає українську культуру, традиції нашого народу, його ментальність, розуміється на проблемах українського сьогодення. Не дивно, що саме у пана Графа виникла ідея познайомити громадськість зі справді талановитими та неординарними молодими українцями.

«Я почав думати про подібний проект у середині 2016 року, коли в Україні вже кілька років тривала війна на Сході, був анексований Крим. З діловими партнерами ми завжди обговорювали негатив, який охопив Україну: війну, людей, що вмирають, низький рівень життя, тощо. У певний момент я почав розуміти, що такі думки та розмови -  це абсолютно не позитивний підхід до майбутнього. Я був переконаний, що одного разу ми, принаймні, маємо перевернути цю тенденцію і перейти до процвітаючого та позитивного майбутнього», - розповідає Йозеф Граф.

Він переконаний, що саме молоде покоління українців стане рушійною силою позитивних змін у країні і сподівається, що така книга спонукатиме їх не втрачати надії. Ініціатори видання унікальної книг сподіваються, що книги приверне увагу українського бізнесу, урядовців, меценатів, готових вкладати кошти в реалізацію новітніх проектів, які пропонує молоде українське покоління.

«Секрет успіху кожної людини полягає в тому, щоб слідувати за своїми мріями і реалізовувати їх. Шукайте маленькі речі в житті, беріться за них і працюйте з натхненням. Шукайте маленькі проблеми та вирішуйте їх. Шукайте колег, друзів, членів сім'ї, з якими ви можете поділитися цим натхненням. Розповідайте про свої ідеї - це зробить їх сильнішими. Поділіться ними - це зробить їх відомими. Реалізуйте їх - це сприятиме тому, що ідеї стануть істиною», - наголошує Йозеф Граф.

Книга «Голоси України» двомовна, її можна прочитати як українською, так і англійською. Презентація новинки відбудеться 11 грудня в межах конференції Kyiv Post Tiger Conference. Кожен відвідувач безкоштовно отримає книгу в подарунок.