В рамках реалізації соціального проекту «За безпеку на дорозі» компанія «Порше Україна» передала Департаменту патрульної поліції України новенький SEAT Altea XL

13.10.2017.

В четвер 14 вересня  Департаменту  Патрульної  Поліції України урочисто вручили новий автомобіль SEAT Altea XL для потреб відділу зв'язків з громадськістю. Це універсальний автомобіль, компактвен, який може експлуатуватися в будь-яких дорожніх умовах.

 

ТОВ «Порше Україна» проводить реалізацію соціального проекту  «За безпеку на дорозі»,  спрямованого на промоцію відповідальної поведінки учасників дорожнього руху на автошляхах України, і розширює його масштаби. Судячи  зі статистики Державтоінспекції України, проблема безпеки дорожнього руху ще довго не втрачатиме актуальності на українських дорогах. Тому ми вирішили підтримати Департамент Патрульної Поліції України у реалізації одного з напрямків роботи відділу зв'язків з громадськістю - експериментальної моделі «Шкільний офіцер поліції».

               

Спецавто буде доставляти шкільних офіцерів Департаменту Патрульної Поліції до освітніх закладів по всій території Україні для проведення серед учнів та студентів навчань з питань безпеки руху на дорозі. Проект «Шкільний офіцер поліції» працює у 4 містах України - Київ, Ів-Фр, Одеса, Львів. На 2017-2018 планується запуск ще у 7 містах - Дніпро, Харків, Чернівці, Кропивницький, Сєверодонецьк, Лисичанськ, Рубіжне.

Працівники поліції проводять інтерактивні зустрічі зі школярами та студентами навчальних закладів. Актуальність цього проекту полягає у вихованні дисципліни учасників дорожнього руху, в мотивації неухильного дотримання ними Правил дорожнього руху, в ефективній профілактиці правопорушень, формуванні активної громадянської позиції та ін. До речі, така сама модель «Шкільний офіцер поліції» діє у Сполучених Штатах Америки та Канаді.

Ми вважаємо, що запровадження цієї соціальної програми є нагально необхідною та доцільною і продиктовано вимогам часу. Її підтримка для нашої компанії є своєрідним внеском у цю доброчинну справу. Нашій компанії, як офіційному імпортеру автомобілів марок Фольксваген, Ауді та Сеат в Україні є цікавою та вагомою участь у цій програмі і ми сподіваємося, що її впровадження допоможе підвищити безпеку дорожнього руху і зменшити порушення встановлених правил поведінки і порядку на автомобільних шляхах України.

 

Ключ від авто отримав особисто начальник департаменту Патрульної Поліції Євген Жуков.