Європейська довіра до представництв Порше Холдингу

19.06.2015.

В багатьох країнах світу все більше органів державної влади довіряють керування своїми автопарками представництвам Порше Холдингу і автомобільним брендам, які вони представляють.

Запорука успіху цієї тенденції базується на високоякісному продукті концерну Volkswagen, на першокласному сервісі та сильній команді професіоналів зі сторони компаній представництв Порше Холдінгу.

Наприкінці 2014 року «Порше Угорщина» уклала угоду із поліцією і пересадила офіцерів на 1005 новеньких автомобілів брендів Volkswagen, Skoda, SEAT та на Volkswagen Комерційні Автомобілі.

У березні поточного року «Порше Словаччина» поповнила автопарк Міністерства Внутрішніх Справ своєї країни 13-ма автомобілями Volkswagen Tiguan, а «Порше Албанія» передала 47 транспортних засобів концерну Volkswagen державним структурам Албанії.

Приймаючи до уваги високу довіру Європейського Союзу до автомобілів Volkswagen та до Порше Холдингу, супровід замовлення та поставки автомобілів Державній прикордонній службі України довірили компанії «Порше Україна», яка є генеральним імпортером Volkswagen, Audi та SEAT.

Європейський Союз передав Державній прикордонній службі України технічні засоби охорони кордону і 142 автомобіля Volkswagen Amarok та 51 мікроавтобус Volkswagen Т5.

Виконавчий директор ТОВ «Порше Україна», пан Давід Лішка, прокоментував цю визначну подію: «Компанія «Порше Україна» керується принципом соціальної відповідальності бізнесу перед споживачами та суспільством. Ми раді, що саме Volkswagen Комерційні Автомобілі було обрано для цієї важливої та визначної місії, а саме - охорони та патрулювання кордону України. Однією з основних наших задач завжди було концентруватися на вимогах до автомобілів та забезпечити потреби кожного окремого клієнта, і звичайно, цей контракт не став для нас виключенням.»