Audi в Україні - автомобільний партнер 12-го Одеського міжнародного кінофестивалю.

16.09.2021.

Audi в Україні долучилися до однієї з наймасштабніших культурних подій в Україні й стали автомобільним партнером 12-го Одеського міжнародного кінофестивалю.

Одеський міжнародний кінофестиваль - головний фестиваль національного кіно. Саме на ОМКФ проходять прем'єри найбільш очікуваних національних фільмів, а також дебютують молоді таланти.

Одеський міжнародний кінофестиваль - один із найбільших глядацьких кінофестивалів у Східній Європі, який щорічно проходить у кінематографічній столиці України - місті Одеса.

ОМКФ був створений у 2010 році задля популяризації якісного інтелектуального кіно серед українських глядачів, а також з метою підтримки та розвитку українського кінематографа у країні та за кордоном. За роки існування фестивалю вдалося стати найяскравішою кіноподією літа в Україні, а також міцно закріпитися на світовій кіномапі.

У різні роки гостями Одеського міжнародного кінофестивалю були Катрін Деньов, Крістофер Хемптон, Пітер Грінуей, Кілліан Мерфі, Кшиштоф Зануссі, Джон Малкович, Роуз МакГавен, Ерік Робертс, Клаудіа Кардіналле, Деріл Ханна, Даррен Аронофскі, Рутгер Хауер, Пітер Веббер, Йос Стеллінг, Джеральдіна Чаплін, Ейдан Тернер та інші.

Дев'ять днів Одеського міжнародного кінофестивалю - це ексклюзивні прем'єри фільмів, майстер-класи від провідних українських та світових кінопрофесіоналів, яскраві навколофестивальні події і, звичайно, унікальна фестивальна атмосфера!