Лідери автомобільного ринку – успіхи брендів ТОВ «Порше Україна»

28.09.2020.

У серпні 2020 року бренд Volkswagen опинився у групі лідерів українського автомобільного ринку і посів 3 місце за результатами продажів. Дилерська мережа Volkswagen нараховує 26 автоцентрів по всій Україні і завдяки спільним зусиллям партнерів та бренду було реалізовано 546 автомобілів Volkswagen.

Серед бестселерів бренду слід відмітити успіх повноприводного кросовера Volkswagen Tiguan та позашляховика із широкою лінійкою двигунів Volkswagen Touareg.

Бренд Audi відзначив бестселера серед електромобілів на українському авторинку: всього за вісім місяців в Україні було реалізовано майже 100 нових Audi e-tron.

Серед електричних SUV, представлених на українському ринку, кожен третій проданий автомобіль - це Audi e-tron. 

Бренд Audi представляє в Україні моделі e-tron і e-tron Sportback (в кузові хетчбек) з двигуном потужністю 300 кВт (у режимі Boost), з повним приводом quattro і запасом ходу 446 км.

Бренд Volkswagen Комерційні автомобілі посів почесне 2 місце за об'ємом продажу автомобілів ринку комерційної групи. Найбільшим попитом у серпні користувався фургон бренду Volkswagen - Transporter та преміальний пікап Amarok. Загалом, у серпні було реалізовано близько 100 автомобілів бренду.

Наприкінці минулого року бренд SEAT презентував інноваційний повноприводний кросовер Tarraco, який всього за декілька місяців з моменту виходу на ринок став флагманською моделлю іспанського бренду в Україні та очолив лінійку SUV SEAT. За результатами 8 місяців з початку 2020 року кожним третім проданим авто SEAT в Україні став кросовер Tarraco.

Модель представлено в 5- та 7-місних версіях, із двигунами потужністю 150 к.с. або 190 к.с. SEAT Tarraco вирізняється динамічністю, практичністю та сучасним дизайном.