Volkswagen Комерційні автомобілі: Історичний автомобільний пробіг.

20.08.2020.

13-16 серпня пілоти авіакомпанії МАУ виконали незвичний автопробіг на честь 70 річчя автомобіля Volkswagen Transporter, що у 1950 році був відомий як легендарний Bulli.

Колона історичних автомобілів з «кроком» 25 років - T2 1970 р., Т4 1995 р., та Т6 Multivan 2019 р. випуску проїхали трасою з міста Києва до Харкова і назад. Захід пройшов у партнерстві із брендом Volkswagen Комерційні автомобілі, авто якого створені для справжніх поціновувачів пригод.

Це насправді неординарна акція. По-перше, це соціальна місія - таким чином пілоти підіймають «бойовий дух» льотного комплексу МАУ. А ще символічно відвідати домашній аеропорт «Бориспіль» та регіональні аеропорти України, за якими дуже скучили. Тим самим ніби натякнувши летовищам - дуже скоро пілоти МАУ повернуться до них на відновлених внутрішніх рейсах! 

Історичний автопробіг стартував з неабияким розмахом 13 серпня в аеропорту «Бориспіль». С Автоколона символічно розпочала старт пробігу споттингом на злітній смузі домашнього аеропорту. Перед стартом екіпажі пробігу провели розіграші подарунків та призів від партнерів заходу - авіакомпанії «Міжнародні Авіалінії України» та бренду Volkswagen Комерційні автомобілі.  

«Наша мета - демонстрація позитиву та успішності транспортних брендів VW та МАУ в Україні. Модельний ряд автомобілів T-моделей Volkswagen, а також особливості використання ретро-автомобілів на довгих дистанціях привертає увагу аудиторії до даного проекту. Даним автопробігом ми також хочемо звернути увагу українців на внутрішній туризм та сприяти зменьшенню економічних та психологічних наслідків карантину», - пояснює Андрій Яхновець, керівник проекту, водій історичного автомобіля Т2, другий пілот Boeing 737-800 авіакомпанії МАУ.