Незабутні емоції: компанія «Порше Україна» привітала вихованців СОС Дитячі Містечка Україна з отриманням водійських посвідчень

23.12.2019.

З 2016 року компанія «Порше Україна» всіляко підтримує та надає допомогу дітям із СОС Дитячі Містечка Україна, де виховується близько кількох сотень дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

За однією з програм підтримки цього закладу «Порше Україна» надає можливість старшим вихованцям Дитячого Містечка відвідувати водійські курси.

Нещодавно чергова група дітей не лише успішно закінчила навчання, а й склала теоретичні та практичні іспити, тож представники «Порше Україна» завітали в гості до вихованців Містечка, аби привітати юнаків та юначок з важливим життєвим здобутком - отриманням водійських посвідчень.

 

За доброю традицією зустріч відбулася у неформальній, дружній, теплій та веселій атмосфері. Крім привітань для дітей організували цілу інтерактивну програму. Представники «Порше Україна» привезли вихованцям СОС Дитячі Містечка у Броварах подарунки та сувеніри від брендів Volkswagen, Audi, SEAT та Volkswagen Комерційні автомобілі.

Для дітей організували конкурси на знання правил дорожнього руху, у яких навіть найменші вихованці демонстрували неабияке розуміння правил поведінки на дорогах. Неабияке захоплення у дітей викликав раритетний автомобіль Volkswagen. 

Малечу частували запашними хот-догами та какао, а після «перекусу» дітей покатали на автомобілях всіх брендів, які представляє компанія «Порше Україна». Ну а ті, хто вже отримав водійські посвідчення, мали змогу застосувати свої знання та навички на практиці, побувавши справжніми водіями автомобілів.