Пошук нового дилера SEAT в м. Одесі

12.03.2019.

Офіційний імпортер продукції марки SEAT в Україні ТОВ «Порше Україна» оголошує конкурс з метою пошуку нового бізнес партнера. Стратегією бренду передбачено створення та відкриття концептуального дилерського центру повного циклу SEAT в м. Одесі.

У разі зацікавленості в участі у конкурсі просимо Вас звертатись за електронною адресою: newseatdealer(kwfat)porscheukraine.com(kwfdot)ua

Заявки на участь у конкурсі приймаються до 16 квітня 2019 року.*

*Звертаємо Вашу особливу увагу, що участь в конкурсі є добровільною та не гарантує подальшу співпрацю ТОВ «ПОРШЕ УКРАЇНА» з Вами. ТОВ «ПОРШЕ УКРАЇНА» не приймає зобов'язань щодо подальшого обов'язкового укладення договорів на відкриття концептуального дилерського центру SEAT в м. Одесі в зв'язку з Вашою участю в конкурсі. За підсумками конкурсу буде прийнято рішення. При цьому, ТОВ «ПОРШЕ УКРАЇНА» не приймає зобов'язань і не надає пояснень, щодо обґрунтування прийнятого рішення. Також, ТОВ «ПОРШЕ УКРАЇНА» залишає право в будь-який час, без пояснення причин, припинити конкурс або змінити його умови.

SEAT - єдина компанія, яка проектує, розробляє, виробляє й продає автомобілі в Іспанії. Міжнародний бренд зі штаб-квартирою в Марторелі (Барселона), який входить до складу концерну Volkswagen, експортує 80% автомобілів і представлений у більш ніж 80 країнах. У 2018 році SEAT продав 517,600 автомобілів, що є найбільшою кількістю за 68-ню історію бренду.

Кількість персоналу SEAT Group перевищує 15 000 фахівців. У трьох виробничих центрах компанії, розташованих у Барселоні (Barcelona), муніципалітеті Ал-Прат-да-Любрагат (El Prat de Llobregat) та Марторелі (Martorell), виготовляють надзвичайно успішні моделі Ibiza, Leon й Arona. Крім того, у Чеській Республіці компанія випускає Ateca й Toledo, у Португалії - модель Alhambra, у Словаччині - Mii. 

Міжнародна компанія має власний технічний центр, що слугує своєрідним осередком знань: над створенням інновацій для найбільшого промислового інвестора Іспанії у сфері розробок і досліджень тут працює тисяча інженерів. Модельний ряд SEAT уже оснащується передовими комунікаційними рішеннями. А зараз компанія прагне реалізувати глобальний перехід на цифрові технології для впровадження мобільності майбутнього.