Компанія «Порше Україна» визнана одним з найкращих роботодавців України у 2018 році

07.03.2019.

Компанія «Порше Україна», офіційний імпортер автомобілів Volkswagen, Audi та SEAT в Україні, визнана одним з найкращих роботодавців країни у 2018 році згідно з дослідженням HeadHunter Україна. Так, у номінації «Автотрейдинг» компанія «Порше Україна» потрапила до ТОП-5 кращих роботодавців.

Серед критеріїв визначення найкращих роботодавців: стабільність компанії, корпоративна культура, соціальна відповідальність компанії, розташування офісу, іноземні інвестиції, відгуки про компанію у відкритих джерелах, галузь бізнесу, популярність бренду, рекомендації знайомих, місце в бізнес-рейтингах, тощо.

«Нам надзвичайно приємно, що HeadHunter Україна визнала нашу компанію одним з найкращих роботодавців країни. Ми активно розвиваємося, приділяємо велику увагу питанням, що є важливими для наших працівників та потенційних кандидатів. Увійти до когорти кращих роботодавців країни - це дуже почесно. Це результат самовідданої праці кожного, хто працює у «Порше Україна». - розповіла керівник відділу управління персоналом ТОВ «Порше Україна» Анна Марущенко.

Дослідження, організоване HeadHunter Україна, ставило за мету дослідити, що цінують пошукачі в роботодавцеві, на що звертають увагу, обираючи компанію, та хто з роботодавців є найбільш привабливим на ринку праці. Воно проводилось з 10 вересня по 16 грудня 2018 року і враховувало як думку пошукачів, так і експертів.    

Детальніше про рейтинг: https://bit.ly/2XGyZ7T