Структурні зміни у керівництві ТОВ "Порше Україна"

01.02.2015.


Пан Йозеф Граф (1965, Австрія) назначений на посаду Генерального директора «Порше Україна» з 1-го лютого 2015 року, змінивши на посту Генерального директора пана Томаса Ружичку, який відтепер буде працювати у центральному офісі компанії у Зальцбурзі на позиції керівника оптових продажів та проектів одного із найважливіших регіонів для Порше Холдингу.

 

Такі нововведення у структурі вищого керівництва Імпортера є важливим кроком, що забезпечать компанії постійний розвиток, підвищать ефективність у непростий для автомобільного ринку період, а також допоможуть досягти нових амбіційних цілей, адже пан Граф має багаторічний успішний досвід роботи в Україні.

 

До призначення на пост Генерального директора «Порше Україна» Йозеф Граф 7 років обіймав посаду Генерального директора Porsche Finance Group в Україні, що надає послуги фінансового, оперативного лізингу та кредитування автомобілів Volkswagen, SEAT, Audi та Porsche як для юридичних, так і для фізичних осіб. Професійний шлях пана Графа у «Порше Холдингу» налічує вже понад 30 років.

Під керівництвом пана Графа компанія Porsche Finance Group показала динамічний розвиток, постійно розширюючи спектр послуг, з 2011 року входить до трійки рейтингу Асоціації «Українське об'єднання лізингодавців» за результатами фінансування транспорту для фізичних та юридичних осіб, а у грудні 2014 року Porsche Finance Group очолила перелік фінансових компаній у рейтингу найкращих роботодавців України, презентований в інформаційно-аналітичному журналі «Капітал 500».